POWER WHEELS CUSTOM KIDSCARS

Power Wheels is al 12 jaar actief als elektrische kinderauto winkel en heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van custom licentie accu voertuigen. Het bedrijf heeft een passie voor mooie auto's en wil graag kinderen de kans geven om in dezelfde soort bolides te rijden als hun ouders. Daarom verkoopt Power Wheels de meest geweldige elektrische mini-auto's, Vespa's, motoren en quads voor kinderen De luxe kinderauto's van Power Wheels zijn voorzien van bijzondere extra's, zoals een touchscreen display, leren bekleding, verstelbare zitjes, vering en rubberen banden. Dit maakt het rijden in deze auto's nog leuker en comfortabeler voor de kinderen. Bovendien kunnen de glimmende voertuigen volledig worden ge-customized, wat betekent dat kinderen hun eigen velgen of LED-verlichting kunnen uitkiezen. Dit is niet alleen leuk, maar ook een goede manier om de creativiteit en zelfexpressie van kinderen te stimuleren.Maar ook als er per ongeluk een ongelukje gebeurt en de Mercedes of Audi van het kind beschadigd raakt, is er bij Power Wheels een goede "garage" aanwezig om het voertuig weer op te knappen. Power Wheels is dan ook een bekende specialist in luxe elektrische kinderauto's, met gelicenseerde exemplaren van luxe automerken zoals Lamborghini, Bentley, AMG en McLaren. Zo kunnen kinderen in stijl rondrijden in hun eigen mini-luxeauto.

Specialist in custom licentie voertuigen voor kinderen van 1 tot 16 jaar, met een showroom van merken zoals BMW, Mercedes, Bentley, Ford, Lamborghini, Volkswagen, Nissan, Mini, Maserati, Maybach, Audi, Ducati, Jaguar, Porsche, Lotus, Vespa, McLaren, Chevrolet, AMG, Volvo, Bugatti. Onze voertuigen zijn verkrijgbaar als ongemonteerde of volledig rijklaar geleverde modellen.

Bij ons kun je ook terecht voor kinderquads, crossers, racers, retrorollers, loopauto's en custom kids cars and bikes. Onze top service omvat gratis kentekenregistratie van elk land naar keuze, gratis batterijen voor de afstandsbediening en de mogelijkheid voor inbouw van extra LED verlichting, een 5-puntsgordel, custom wielen en ombouw voor minder validen. Wij bieden ook reparatie aan voor alle merken. Wij kunnen ook volledig gemonteerde modellen bezorgen en reparatie op locatie uitvoeren.

Altijd meerdere licentie modellen op voorraad met certificaat. Wij bezorgen ook gemonteerde voertuigen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Bij ons worden de voertuigen echt full option geleverd met garantie en CE/E-keur.

Koop je kinderauto/motor/scooter bij de enige echte specialist van Nederland! Bel ons op 06-30032337 (ook via WhatsApp).

KVK 65880439