Mercedes Benz ML63 12v 2.4G
search
  • Mercedes Benz ML63 12v 2.4G
  • Mercedes Benz ML63 12v 2.4G
  • Mercedes Benz ML63 12v 2.4G
  • Mercedes Benz ML63 12v 2.4G
  • Mercedes Benz ML63 12v 2.4G
  • Mercedes Benz ML63 12v 2.4G
  • Mercedes Benz ML63 12v 2.4G
  • Mercedes Benz ML63 12v 2.4G

Mercedes Benz ML63 12v 2.4G

Mercedes Benz ML63 accu speelgoedjeep 1 persoons 12 volt met afstandbediening mat zwar

Aantal

Mercedes Benz ML63 accu speelgoedjeep 1 persoons 12 volt met afstandbediening mat zwart

Deze mat zwart gespoten Mercedes ML63 AMG kinderjeep is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar en is gemaakt onder licentie van Mercedes Benz. De banden van deze kinderjeep zijn van EVA materiaal (zachte rubberen banden) 

Nu uitgerust met bruin lederen zitting

NIET MEER LEVERBAAR, UIT DE COLLECTIE!!!

De Mercedes AMG speelgoedjeep beschikt over 2 snelheden van ca. 3 en 6 km en is voorzien van een 12 volt accu. De MB ML63 AMG kinderjeep kan voor en achteruit rijden door een schakelpook te bedienen. Deze ML63 accu auto beschikt over voorverlichting, achter verlichting en dashboard verlichting. Met diverse geluiden/muziek, een aansluiting voor een Mp3 speler met volume knop en een voltage indicatie meter. De deuren van deze speelgoedjeep kunnen geopend worden en de Mercedes wordt geleverd met 2 contact sleutels. De afmetingen zijn: 124x65x51 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. Deze Mercedes Benz jeep dient u zelf te monteren.

Deze 12 volt Mercedes Benz is uitgerust met een 2.4G RC afstandbediening en soft start.

Deze kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid regelen via de afstandbediening en de jeep heeft een slow start zodat de jeep langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven) Alleen bij Cars4kids.

Door middel van een schakelaar om te zetten,kunt u de kinderjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof. Dit geld voor alle speelgoedartikelen welke van zwart kunststof zijn gemaakt.

Door het productieproces kunnen er lichte puntjes / deukjes (gietvormen) zichtbaar zijn.

U dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het  kunststof.

BOUWPAKKET 285 EURO

MONTAGE ALLEEN MOGELIJK IN DE WINKEL

ALTIJD GRATIS KENTEKEN DIRECT KLAAR!!!

GARANTIE

WIJ BEZORGEN OOK GEMONTEERD IN NOORD-HOLLAND UTRECHT FLEVOLAND EN ZUID-HOLLAND

Mercedes Benz ML63 12v 2.4G