• tijdelijk niet leverbaar
MCLAREN SENNA ELEKTRISCHE KINDERAUTO 12V 2.4G RC WIT
search
  • MCLAREN SENNA ELEKTRISCHE KINDERAUTO 12V 2.4G RC WIT
  • MCLAREN SENNA ELEKTRISCHE KINDERAUTO 12V 2.4G RC WIT
  • MCLAREN SENNA ELEKTRISCHE KINDERAUTO 12V 2.4G RC WIT
  • MCLAREN SENNA ELEKTRISCHE KINDERAUTO 12V 2.4G RC WIT

MCLAREN SENNA ELEKTRISCHE KINDERAUTO 12V 2.4G WIT

€ 231,40
Inclusief belasting

Deze super sportieve kinderauto is geproduceerd onder licentie van McLaren. De McLaren SENNA is uitgevoerd met alle mogelijke opties. Met de 2 krachtige 12 volt motoren is de maximale snelheid verstelbaar tot 6 km per uur. Dit prachtige accuvoertuig is voorzien van een echte sleutel, 2 vleugeldeuren en Carbon look. Volledig rubberen banden, geveerde wielen, sportief lederzitje, HEUPgordel

Aantal
tijdelijk niet leverbaar

McLaren Senna accu kinderauto 12 volt 1 persoons met 2.4G afstandsbediening wit

Deze super sportieve McLaren Senna accu kinderauto is geproduceerd onder licentie van McLaren. De McLaren is uitgevoerd met alle mogelijke opties en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar. Met de 2 krachtige 12 volt motoren is de maximale snelheid verstelbaar tot 6 km per uur. Dit prachtige accuvoertuig is voorzien van een start knop, 2 vleugeldeuren en Carbon look.

Volledig rubberen banden, geveerde wielen, sportief lederzitje, heup gordel. De McLaren kan voor en achteruit rijden door een schakelpook te bedienen. Het dashboard van de accu kinderauto beschikt over een, USB, SD en Aux uitgang. Deze accu kinderauto is voorzien van echt startgeluid en vering.

De Mclaren elektrische kinderauto is voorzien van echt te openen deuren en beschikt over voor en achter verlichting. Deze beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 6 km, instelbaar door middel van de 2.4G afstandsbediening.

De afmetingen zijn:133x64x45 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. Deze elektrische kinderauto dient u zelf te monteren. Hierbij moet u denken aan de wielen het stuurtje en de lederen zit.

McLaren elektrische kinderauto met 2.4G afstandsbediening!

Uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening, met slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden). Met 3 verstelbare snelheden en een pauzeer functie mocht het nodig zijn.

U kunt de kinder accu auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Zodra uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Afmetingen

133x64x45

Voltage

12 volt

Land van herkomst

China

Maximum snelheid

ca. 2.5 tot 5 km/u

Geluid/muziek

Ja

Verlichting

Ja

Maximaal belastbaar gewicht

30kg

Afstandsbediening

Ja

Kleur

Wit

Aantal motoren

2 motoren

Banden

Rubber

Personen

1 persoons

Radio

Nee

Mp3 aansluiting

Nee

2-4grc-soft-start

Ja

Leren zitting

Ja

Gordel

Heupgordel

Vering

Ja

USB aansluiting

Ja

MCLAREN SENNA ELEKTRISCHE KINDERAUTO 12V 2.4G RC WIT

Je bent misschien ook geïnteresseerd in