• Alleen online
Range Rover HSE 2X12V 2.4G 2 persoons ELEKTRISCHE Kinderauto WIT
search
  • Range Rover HSE 2X12V 2.4G 2 persoons ELEKTRISCHE Kinderauto WIT

Range Rover HSE 2X12V 2.4G 2 persoons ELEKTRISCHE Kinderauto WIT

€ 371,90
Inclusief belasting Levertijd 1 a 2 werkdagen gratis verzending

Range Rover HSE 2X12V 2.4G 2 persoons ELEKTRISCHE Kinderauto WIT

Deze Range Rover kinderauto is geschikt voor 2 kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 6 jaar en is uitgerust met een 2×12 volt accu, waardoor er een snelheid van ca. 3 en 6 km behaald kan worden.Het dashboard is voorzien van verlichting en de verlichting is apart inschakelbaar door middel van een sleutel om te zetten

Aantal
op voorraad

ELEKTRISCHE Kinderauto Range Rover HSE 12 volt met afstandbediening 2 persoons

Deze witte elektrische kinderauto range rover is gemaakt onder licentie van Land Rover. Deze auto is geschikt voor 2 kinderen.

Deze Range Rover kinderauto is geschikt voor 2 kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar en is uitgerust met een 2×12 volt accu, waardoor er een snelheid van ca. 3 en 6 km behaald kan worden. Door middel van de schakelpook te bedienen kan de vooruit en achteruit rijden.

Het dashboard is voorzien van verlichting en de verlichting is apart inschakelbaar door middel van een sleutel om te zetten. Deze Range Rover sport elektrische kinderauto auto beschikt over een MP4 speler. (filmpjes kijken in deze auto) maar ook over diverse geluiden/muziek en Bluetooth.

De elektrische kinderauto  Range Rover kunt u aan/uit zetten door een sleutel in het contact te steken. De afmetingen zijn:146x94x66 cm, maximaal belastbaar gewicht maar liefst 50kg. Deze Range Rover kinderauto dient u zelf te monteren.

Deze elektrische kinderauto Range Rover is uitgerust met een afstandsbediening, zodat u uw kind kunt besturen!

Door middel van een schakelaar om te zetten,kunt u de kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Zodra uw kindje groot genoeg is kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Dit pakket wordt verstuurd met een transportdienst, de levering geschied binnen 1 tot 1,5 week na verzending. (Levering alleen binnen Nederland)

u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn. Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed.

Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Range Rover HSE 2X12V 2.4G 2 persoons ELEKTRISCHE Kinderauto WIT

Je bent misschien ook geïnteresseerd in