• Alleen online
ELEKTRISCHE KINDER QUAD CAN AM MAVERICK 24 VOLT
search
  • ELEKTRISCHE KINDER QUAD CAN AM MAVERICK 24 VOLT

ELEKTRISCHE KINDER QUAD CAN AM MAVERICK 24 VOLT

€ 254,55
Inclusief belasting Levertijd 1 a 2 werkdagen gratis verzending

Elektrische kinder quad Can-Am Maverick

De elektrische kinder quad Can Am is de perfecte manier om je kleintjes op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met off-road rijden! Met een stoere look en gemakkelijke bediening is deze quad ideaal voor kinderen van 3 tot ongeveer 6 jaar oud. Deze elektrische kinderquad is uitgerust met rubberen (EVA) banden en een lederen zitting.

Aantal
op voorraad

Elektrische kinder quad Can-Am Maverick

De elektrische kinder quad Can-Am is de perfecte manier om je kleintjes op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met off-road rijden! Met een stoere look en gemakkelijke bediening is deze quad ideaal voor kinderen van 3 tot ongeveer 6 jaar oud. Met deze kinder quad Maverick kunnen ze zich heerlijk uitleven op de bospaden, in de achtertuin of op de camping. Dus als je op zoek bent naar een avontuurlijke manier om je kinderen te laten genieten van de natuur, dan is de Can-Am elektrische kinder quad een geweldige keuze!
De elektrische kinder quad Can-Am beschikt over verlichting, diverse muziek, een radio, een USB kaart aansluiting, SD card reader en Mp3 aansluiting maar ook bluetooth zodat u ook uw eigen muziek erop af kunt spelen. Deze elektrische kinderquad is uitgerust met rubberen (EVA) banden en een lederen zitting. Tevens beschikt deze quad over echte vering!

De 24 volt accu kinderquad  rijd door middel van een voet gaspedaal en beschikt over soft start met een maximale snelheid van 8 km. De  quad is uitgerust met een 24 volt accu en beschikt over 2 motoren. De accu kinderquad kan voor en achteruit rijden door een schakelaar om te zetten.

De afmetingen van de kinderquad zijn: L108xB64xH70 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. De Can-Am kinderquad dient u zelf te monteren.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Voltage

24Volt 5ah

Personen

1 persoons

Geluid/muziek

Ja

Bluetooth

Ja

Radio

Ja

Gordel

Heupgordel

Leren zitting

Ja

Banden

Rubber

Maximum snelheid

3 tot 8km

Afmetingen

L108xB64xH70

Kleur

Kaki, Khaki

Merk

Can-Am

Maximaal belastbaar gewicht

30kg

Land van herkomst

China

ELEKTRISCHE KINDER QUAD CAN AM MAVERICK 12 VOLT