• tijdelijk niet leverbaar
Go Kart Mercedes Skelter wit
search
  • Go Kart Mercedes Skelter wit
  • Go Kart Mercedes Skelter wit
  • Go Kart Mercedes Skelter wit

Go Kart Mercedes Skelter wit

€ 165,29
Inclusief belasting

Deze Go kart Mercedes Benz skelter houdt uw kind in beweging en ook nog is fit. Deze prachtige Go kart is geproduceerd onder licentie van Mercedes-Benz. Met deze geweldige kinder trap skelter geniet uw kind jarenlang van zijn avontuurlijke ritjes. Naast het ergonomische design heeft de Mercedes Go-Kart  een sportieve uitstraling

Aantal
tijdelijk niet leverbaar

Go Kart Mercedes Skelter wit

Deze Go kart Mercedes Benz skelter houdt uw kind in beweging en ook nog is fit. Deze prachtige Go kart is geproduceerd onder licentie van Mercedes-Benz. Met deze geweldige kinder trap skelter geniet uw kind jarenlang van zijn avontuurlijke ritjes. Naast het ergonomische design heeft de Mercedes Go-Kart  een sportieve uitstraling. De Mercedes logo en grill maken de skelter helemaal compleet! Rijden doet de Mercedes-Benz waanzinnig goed. De sportieve wielen zijn namelijk voorzien van kunst rubberen banden (EVA). Die zorgen voor comfort en gemak, want lek gaan kunnen ze niet. Schakelen tussen voor- en achteruit gaat automatisch en de vrijloop automaat zorgt ervoor dat je de trappers onder het rijden stil kunt houden zonder dat ze meedraaien.

De skelter /go kart heeft een verstelbare zitting, maar is ook uitgerust met een handrem en eva banden. Deze skelter is geschikt voor kinderen vanaf ca. 2,5 a 3 jaar tot ongeveer 6 jaar.

De afmeting van deze skelter/ Go-Kart is : 112 x 58 x 62 cm (L x B x H)

Maximaal belastbaar gewicht: 50kg Materiaal: Ketting gedreven met kunststof behuizing en een metalen frame.

Type banden: Volledig rubberen banden i.p.v. kunststof banden (EVA)  Met handrem op het achterwiel

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Go Kart Mercedes Skelterwit

Je bent misschien ook geïnteresseerd in