RX SPORT
search
  • RX SPORT
  • RX SPORT
  • RX SPORT
  • RX SPORT
  • RX SPORT
  • RX SPORT
  • RX SPORT

RX SPORT

Elektrische kinderauto RX Sport, 12 volt met 2 snelheden en afstandbediening

Aantal

Elektrische kinderauto RX Sport, 12 volt met 2 snelheden en afstandbediening

Deze supergave accu auto 12 volt beschikt over veel LED verlichting, waardoor dit een zeer opvallende verschijning is. Deze RX Sport speelgoedauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ca. 5 jaar.

NIET MEER LEVERBAAR, UIT DE COLLECTIE!!!

U kunt de elektrische kinderauto starten door een verlichte knop op het dashboard in te drukken. Deze accu auto beschikt over voor en achter verlichting, verlichting op de achterkant en in het dashboard. De 12V speelgoed auto beschikt over een aansluiting voor een Mp3 speler, met volume knop en heeft diverse geluiden/muziek in het stuur. Door middel van een schakelpook kan de kinderauto voor of achteruit rijden. De accu auto beschikt over 2 aandrijvingen / motoren en heeft 2 snelheden van ca. 3 en ca. 6 km. De afmetingen zijn: 120x70x53 cm, maximaal belastbaar gewicht ca.35 kg. 

De RX Sport kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening, zodat u uw kind kunt besturen!

NIEUW kinderauto is nu uitgerust met een 2.4G afstandbediening!Met deze afstandbediening kunt u de snelheid regelen via de afstandbediening en de auto heeft een slow start zodat de kinderauto langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven)meer veiligheid voor uw kind

u kunt de auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf sturen en gas geven.

WIJ BEZORGEN OOK GEMONTEERD IN NOORD-HOLLAND UTRECHT FLEVOLAND EN ZUID-HOLLAND

RX SPORT 12V 2.4G