Mercedes Actros ZWART 2x12V 2.4G ELEKTRISCHE VRACHTAUTO
  • Mercedes Actros ZWART 2x12V 2.4G ELEKTRISCHE VRACHTAUTO
  • Mercedes Actros ZWART 2x12V 2.4G ELEKTRISCHE VRACHTAUTO

Mercedes Actros zwart 2x12V 2.4G ELEKTRISCHE VRACHTAUTO

€ 280,99
Inclusief belasting

Mercedes Actros zwart 2x12V 2.4G ELEKTRISCHE KINDERVRACHTAUTO

De allernieuwste elektrische kinder vrachtwagen van Mercedes. 

Deze elektrische vrachtwagen is uitgerust met 4 motoren, echt te openen deuren. Voorzien van verlichting en vering. De vrachtauto beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 6 km, instelbaar door middel van de 2.4G afstandbediening.Met soft start en stop.

Elektrische kinder vrachtwagen Mercedes Actros  2×12 volt 2.4G afstandbediening

Een eigen Elektrische kinder vrachtwagen Mercedes dat zal wat zijn. Instappen en racen trek er maar op uit.

De allernieuwste elektrische kinder vrachtwagen van Mercedes. Uitgerust met rubber banden, 4X4 wiel aandrijving en een 2.4G afstandsbediening met soft start ! Deze elektrische kinder vrachtwagen Mercedes Actros met afstandbediening is gespoten in zwarte lak en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar. De Mercedes accu vrachtauto is gemaakt onder licentie.

De vrachtauto Mercedes Actros  kan voor en achteruit rijden door een schakelaar om te zetten. Het dashboard beschikt over verlichting, diverse muziek, een USB kaart aansluiting, SD card reader en Mp3 aansluiting!

Deze elektrische vrachtwagen is uitgerust met 4 motoren, echt te openen deuren. Voorzien van verlichting en vering. De vrachtauto beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 6 km, instelbaar door middel van de 2.4G afstandbediening. Deze komt langzaam op gang, een zogenoemde slow / soft start, door de automatische snelheidsregelaar.

WIJ KUNNEN DE VRACHTAUTO OOK  BESTICKEREN ZOALS UW EIGEN VRACHTAUTO

- namen
- teksten
- logo's
- eigen ontwerpen

EXCLUSIEF ALLEEN BIJ POWER WHEELS

De afmetingen zijn: 126x68x102 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. Deze 2×12 volt kindertruck dient u zelf te monteren.

Elektrische kinder vrachtauto met RC!

De kinder vrachtwagen is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de vrachtauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn. Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Mercedes Actros zwart 2x12V 2.4G ELEKTRISCHE VRACHTAUTO

Je bent misschien ook geïnteresseerd in