• tijdelijk niet leverbaar
S63 AMG ROZE
search
  • S63 AMG ROZE
  • S63 AMG ROZE
  • S63 AMG ROZE
  • S63 AMG ROZE
  • S63 AMG ROZE
  • S63 AMG ROZE
  • S63 AMG ROZE

S63 AMG ROZE

€ 173,55
Inclusief belasting

Kinderauto Mercedes Benz S63 AMG 2.4G Rc/soft start en leren zitting 12 volt ROZE 1 persoons

Aantal
tijdelijk niet leverbaar

Mercedes Benz S63 AMG 2.4G Rc/soft start en leren zitting 12 volt ROZE 1 persoons

DIT IS DE NIEUWSTE VERSIE VAN DE S63 AMG ELEKTRISCHE KINDERAUTO


DE NIEUWSTE VERSIE KUN JE HERKENNEN AAN ZWARTE WIELEN ZWART LEDERSTOEL MET EEN 5 PUNTGORDELL EN USB SD MP3 EN FM AANSLUITING!!

NIET MEER LEVERBAAR, UIT DE COLLECTIE!!!

De Mercedes S63 speelgoedauto is uitgerust met voor en achter verlichting en kan voor en achteruit rijden door een schakelpookje op het dashboard te bedienen. Het dashboard is voorzien van verlichting en beschikt over een display met een Mp3 aansluiting, USB aansluiting, SD card reader, een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek.

De Mercedes Benz S63 kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar en beschikt over snelheden van ongeveer 2 km tot ca. 5 km, instelbaar d.v.m. de 2.4G afstandbediening. Deze kinderauto komt langzaam op gang, een zogenoemde slow start, door de automatische snelheidsregelaar. De afmetingen zijn: 120x70x52 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg.

De Mercedes S63 AMG accu auto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (de kinderen voelen dan geen 'schok' beweging tijdens het weg rijden)

U kunt de S63 kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

MONTAGE ALLEEN MOGELIJK IN DE WINKEL

ALTIJD GRATIS KENTEKEN DIRECT KLAAR 

GARANTIE

WIJ BEZORGEN OOK GEMONTEERD IN NOORD-HOLLAND UTRECHT FLEVOLAND EN ZUID-HOLLAND

s63 amg roze 12 volt 2.4g
Nieuw